Velkommen til Karina Ravn
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Om os

Mit navn er Karina Ravn og jeg er indehaver af butikken og karinaravn.dk online univers.
Min drøm om at have min egen butik, gik i opfyldelse tilbage i december 2002. Jeg åbnede dørene i et lille lokale på Allerøds hyggelige gågade, nogle år efter havde vi vækstet så meget at vi måtte i større lokaler og nu udvider vi igen, men denne gang udvider vi med et online univers, så alle kan være med lige meget hvorhenne i landet man er. 
Vi vil tage vores hyggelige imødekommende butik med ind i online universet og for at gøre det nemmere at shoppe i en travl hverdag, kan man også afhente sine ordre direkte i butikken på M.D. Madsensvej 14. Vi har en meget bred målgruppe, som vi siger "hos os, skal både datter, mor og mormor kunne blive klædt pænt på." Så derfor har vi også mange forskellige brands , både danske og udenlandske og nogle af dem har vi haft i mere end 10 år, så derfor kan vi guide jer bedst muligt, da vi har en gennemgående kenskab til de brands vi fører.
Hos Karina Ravn bestræber vi os på, at give hver enkel kunde en speciel oplevelse med servicen helt i top, grin og hygge. Vi elsker det vi laver, samt at lære vores kunder at kende og inspirere dem til den nye mode og trends, og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. 

 

Vi glæder os til jeres besøg, både i butikken og her på webshoppen, som begge bliver opdateret med nye lækkerier hver dag. Rigtig god fornøjelse her på siden.

Knus Emma og Karina